sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vielä ehtii jouluksi!

Nyt taitaa käydä joulukauppa kuumimmillaan niin kivijalkamyymälöissä kuin verkkokaupoissakin. Muutama vinkki vielä niille, joilla lahjojen ostaminen on kesken.  Kaupoilla kiertelemiseen kannattaa muuten varata paljon aikaa. Sen verran on viime päivinä ollut väkeä liikenteessä niin keskustassa kun automarketeissakin.

1. Kirpparit (etenkin hyväkuntoisia kirjoja, pelejä, astioita ja vaatteita löytää helposti kirppareilta, ja mielestäni ne sopivat pukinkonttiin siinä missä kaupassa ostetutkin (tietysti hyväkuntoisina; ehjinä ja puhtaina)
2. Isot marketit (Mielestäni hypermarketeista voi löytää kätevästi joululahjatkin arkisten ruokaostosten lomassa. Isoissa marketeissa on myös usein paljo alennuskoreja, joita penkomalla voi löytää ties mitä aarteita.)
3. Lahjakortit (Parhaimpia lahjakortteja ovat erilaisiin hierontoihin, kauneushoitoihin tai muihin ylellisyysjuttuihin tarkoitetut lahjakortit. Perinteisten kirja- ja vaatelahjakorttien lisäksi mahtavia ovat erilaiset elämyslahjakortit, joita lahjansaaja ei olisi osannut kuvitellakaan saavansa.)
4. Itsetehdyt leivonnaiset, suklaat, käsityöt ja lahjakortit (voit esimerkiksi luvata kirjallisesti kaverille tiskausapua, lapsenvahtina toimimista, koiran ulkoilutusta). Mikäli ei kädentaidot riitä itse neulomaan sukkia, voi niitä ostaa erilaisista myyjäisistä.
5. Hyväntekeväisyyslahjat (Googlaamalla löytyy useita vaihtoehtoja  sijoittaa rahansa erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin  tai ostaa joululahjoja vähävaraisemmille.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti