sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Oh, winter wonderland

 Nyt kun on vihdoin saatu joulukuu startattua, niin on näemmä lumetkin tilattu sitten sen mukaan. Kieltämättä itse en ole vielä uskaltautunut laittamaan nenääni ulos huushollista, jotenkin vähän pistää hytisyttämään nuo kymmenen astetta pakkasta ja joka paikkaan levittäytynyt lumikerros. Kaunistahan sitä on täältä sisältä katsella, mutta kuis siellä sitten tarkenee, ja mitkä kengät tuonne nyt pitäs jalkoihinsa laittaa..

 Ja nyt viimeistään on aika kaivaa ne talvitakit varastosta, toivottavasti ihmisillä sellaisia on jemmassa. Monista paikoista kivoimmat on jo loppu, vaan ei kuitenkaan Disturbilta! Naisille on nimittäin ainakin vielä ihanasta Cipo&Baxxin karvahupullisesta takista kokoja S,M,L ja XL jäljellä. Hintaa takilla on sopivat 89,90e.Takissa on erityisen hyvänä yksityiskohtana tuulelta suojaava resori helmassa sekä hihansuissa.  Takin malli on myös vähän pidempi, eikä varmasti tule kylmä tässä takissa, jossa on 45 % villaa.

 Itselläni on vähän edellisenkaltainen takki arkikäytössä talvella, mutta juhliin mennessä onkin sitten vähän eri. Mikäli oikein haluaa olla viimeisen päälle tyylikäs, kannattaa mekkojen ja muiden juhlavaatteiden seuraksi valita Cipo & Baxxin Classic – takki. Tässä, myös 89,90e maksavassa takissa, on aivan mielettömän kiva malli ja upeat, hopeanväriset koristenapitukset edessä, olkapäillä ja hihansuissa. Takki on juuri sopiva juhliin ja miksei arkeen myös! Klassisen mallin ja trendikkäiden yksityiskohtien yhdistelmällä ei voi mennä pieleen. Takista onkin nyt saapunut täydennyserä Disturbille, joten pitäkääpäs kiirettä, niin saatte omanne!
 
Mitäpä olisi tämäkään postaus ilman yhtä ihanaa hupparia! Katsokaa nyt, miten ihana uutuus Yakuza Inkiltä taas! ”Never black” – hupparista on jäljellä vielä XS ja M – kokoja (hintaa hupparilla on 69,90e). Mustassa hupparissa on punaisella Yakuzalle tyypillistä printtiä etupuolella ja selkäpuolella mielenkiintoinen ”nimikirjoitusmainen” printti. WOW, kelpaisi hyvin pukinkonttiin!
 
Ps. Nyt jos koskaan kannattaa ostaa lahjakortti Disturb.fi – kauppaan. Nimittäin kaupanpäälle saapi sitten hienon Yakuza Inkin pipon, mikä tulee kyllä nyt enemmän kuin tarpeeseen monille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti