tiistai 18. joulukuuta 2012

Joululahjavinkkejä!

Kulkuset kilkattaa ja joulu tulla jollottaa hirveetä vauhtia! Vielä on onneksi muutama päivä aikaa hankkia joululahjoja pukinkonttiin! Helpommalla pääsee, kun hankkii joululahjat näppärästi netistä. Ei tarvitse lähteä kiireisenä kauppoihin väen tungokseen hikoilemaan hammasta purren, vaan voi kaikessa rauhassa ilman väen paljoutta tilata mieleiset joululahjat, vaikka siemaillen samalla glögiä. Ihanan vaivatonta shoppailua! Tietysti ymmärrän myös sen kaupoissa shoppailun viehätyksen, onhan siinä oma tunnelmansa ja kun pääse hypistelemään tuotteita livenä. Minulle se ainakin luo jo jonkinlaista joulutunnelmaa, kun pääsen ostelemaan läheisilleni ihania joululahjoja! Vaikka saattaa se joskus myös olla vähän stressaavaakin. Mutta on se kivaa! Vielä kivempaa on se, kun pääsee sitten vielä paketoimaan ne itse hankkimat joululahjat kauniisiin paketteihin! 

Listasin tähän joululahjavinkiksi muutamia mielettömän upeita Disturb.fi:n tuotteita, joita suosittelen lämpimästi sinne pukinkonttiin! Merkkeinä löytyy Cipo&Baxx, Baxmen by Tony Copper, Desigual, Yakuza ja Japrag.

Mikäs olisikaan ihanempi joululahja saada, kuin lämmin ja superpehmeä neule! Neuleet ovat kyllä joulun kestosuosikkeja lahjavalinnoissa kautta aikojen ja itsekin suosittelen niitä antamaan läheisille lahjaksi erittäin lämpimästi. Nyt ehkä kuitenkin kannattaa unohtaa tässä välissä ne vilkkuvat Petteri-Punakuonovillapaidat. Joo ei semmosia. Kannattaa siispä antaa oikeasti hyvännäköinen kestävä ja laadukas neule, jota lahjan saaja varmasti pitää ja jolla pysyy lämpimänä paukkupakkasillakin. 



Miesten neuleisiin pääset Täältä!

Naisten neuleisiin ja paitoihin Täältä

Myöskin yhtä mainio vaihtoehto joululahjaksi olisi tosi siisti huppari tai svetari! Disturb.fi:stä löytyy Yakuza-merkkisiä huppareita ja svetareita, jotka ovat todella suosittuja. Ne todellakin menevät kuin kuumille kiville! Mahtava lahja sellaiselle, joka tykkää asennetta huokuvista, todella näyttävistä ja raffeista printeistä vaatteissa!

 Miesten huppareihin pääset Täältä!

 Naisten huppareihin pääset Täältä

Neuleen tai hupparin kaveriksi olisi mukava antaa myös farkut! Siinä olisi uusi päivitetty, melkein koko asukokonaisuus. Disturb.fi:stä löytyy tyylikkäitä, äreän upeita laatufarkkuja, vaikka minkälaisilla yksityiskohdilla! Näillä jos millä, erottuu joukosta edukseen! 

Miesten farkkuihin pääset Täältä

 Naisten farkkuihin pääset Täältä!

Vaatteet ovat joululahjaksi toivottuja ja käytännöllisiä, sillä jokainenhan tarvitsee vaatteita! Minun vinkkini siis on, että kannattaa antaa lahjaksi joku näyttävä ja erilainen vaate, joka imartelee kantajaansa. Nyt kannattaa kuitenkin olla nopea ja hankkia jo ne viimeisetkin täydennykset pukinkonttiin! Disturb.fi:llä on nopea 1-3päivän toimitusaika, joten vielä kerkeät hyvinkin! :) Palautusaikaa on tammikuun loppuun saakka.

Niin ja jos vaatteen ostaminen tuntuu itsestä hankalalta, niin lahjaksi voi antaa vaikka lahjakortin! Lahjakortit ovat aina mieluisia, kun lahjan saaja voi itse valita, mitä lahjakortillaan ostaa. Ja itse pääsee helpolla! Yli 50euron arvoisen lahjakortin ostajalle Yakuza Ink-pipo kaupan päällisiksi! 


Mukavia shoppailuhetkiä ja rauhaisaa joulunodotusta! :)

-Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti