sunnuntai 9. joulukuuta 2012

OUTLET-iltamat feat Club Disturb Special

Disturb.fi:n kauan odotettu Outlet-iltama järjestettiin viime lauantaina  8.12. Oulun Club Dionessa Radisson SAS-hotellin kellarikerroksessa. Tarjolla oli Disturb.fi:n huipputuotteita poistohintaan ja edullisia virvokkeita. Ovet aukesivat klo 17 ja outlet-myynti jatkui puolille öin. Siinä oli siis rutkasti aikaa tehdä upeita löytöjä! Club Dionen Disturb Special- bileet alkoivat klo 22, josta eteenpäin tilaisuus oli K18. Outlet-kävijät pääsivät tietystikin ilmaiseksi bileisiin sisään. 

Mielettömän hauska idea tuo tilaisuus, sillä yhdessä paikassa pystyi pitämään etkot, shoppailemaan uudet näyttävät bilevaatteet (joita ei muuten tule ihan kellä tahansa muilla vastaan) ja sitten jatkamaan iltaa viihtyisässä ympäristössä! Kaikki saman katon alla siis! Eikö kuullostakin hauskalta? Sitä se kyllä olikin. Ei kyllä ihan joka päivä tule samanlaista tilaisuutta vastaan. Minun puolestani näitä saisi olla enemmän! Itse löysin kahdet aivan mielettömän upeat farkut ja todella mageen t-paidan! 

Outlet-iltamassa pystyi kyllä löytämään todellisia aarteita, sillä tarjolla oli paljon uniikkeja yksittäiskappaleita. Porukkaa kävi kyllä mukavasti paikan päällä! Uskon, että kukaan ei tuolta lähtenyt kotiin aivan tyhjin käsin. ;) Seuraavan kerran Outlet-iltama järjestetään keväällä, ja siellä todellakin kannattaa sitten olla paikalla! 

Tässä kuvia outletista!
Disturb.fi:n väki kiittää ja kuittaa! :)

-Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti