sunnuntai 26. elokuuta 2012

Muuttoa, alennuksia ja uutuuksia


Syksyn uusia tuulia on nyt luvassa myös Disturbilla, kun myymälä muuttaa uusiin, isompiin tiloihin Oulun keskustassa. Uusi osoite on Pakkahuoneenkatu 17, jossa myymälä avataan syyskuussa. Nyt onkin hyvä aika vierailla vanhassa osoitteessa Asemakadulla ja tehdä edullisia muuttomyyntilöytöjä. Erityisesti farkkuja on tarjolla huimin alennuksin, miesten farkut alkaen 29 e ja naisten farkut alta kahdenkympin (19e).

Myös nettikaupasta löytyy tuttuun tapaan Outlet osasto, josta löytyy tällä hetkellä mm. naisille upeita t-paitoja hintaan 9,90 sekä miehille makeita farkkuja Cipo&Baxxilta hintaan 49,90e.

Uutuuksiakin tippuu tasaiseen tahtiin valikoimiin, mm. Yakuza Inkiltä, Japragilta ja Desigualilta. Facebookia ja nettisivuja kannattaa siis tarkkailla päivittäin.

Silmiini osuivat asustepuolelta miesten cool mustavalkoinen pääkallopipo Yakuzalta (24,90e). Myös kenkäpuolella on todella hienoja pareja miehille mm. SatoriSanin Jukung Safari kengät (89,90) sekä K-Swiss Gowmet II malli 89.90e ja saman merkin Newport Sunriset hintaan 129,90e.

Nyt on myös blogin lukijoille luvassa spesiaaliherkkua! Nimittäin vuoden 2012 loppuun saakka koodilla BLOGPOST saa 15% etua verkkokaupan ostoksista. Homma toimii niin, että maksutilanteessa koodi syötetään kenttään, jossa pyydetään lahjakorttia/alekoodia. HUOM! Voimassaoloajan pituudesta huolimatta kannattaa toimia nopeasti, tuotteita ja kokoja kun on edelleen vain rajoitetusti!

PS. Nyt kannattaa myös tsekata Disturbin Facebook –sivut, 31.8 asti on voimassa kilpailu, jossa voi voittaa Yakuzan 50 e:n lahjakortin!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti