sunnuntai 12. elokuuta 2012

Väriä, iloa ja energiaa Desigualilta


Arki  - tuo monelle kesän jälkeen sopeutumista vaativa tilanne. Syksyn tullessa on aika taas palata arkeen, töihin ja opiskeluun. Olemattoman kesän jälkeen mieli voi olla maassa, mikään ei huvita ja kaikki tuntuu ankealta. Ei hätää, ongelmaan on myös lääke! Kannattaa suunnata hetkeksi katse vaatekaappiin ja syksyn uusiin ihaniin vaatevalikoimiin. Vaikka vuodenaika vaihtuukin ”synkempään” tuo syksy myös tullessaan ihanan ruskan väriloiston sekä mahdollisuuden pukea päälle kerrostaen kaikenlaista ihanaa.

Desigual on perustettu vuonna 1984 Espanjassa. Thomas Meyerin kehittämä mallisto kuvaa perustajansa sanoin onnellisuutta, optimismia ja energiaa. Meyer korostaa myös vaatettavansa ihmisiä vartaloiden sijaan. Vuodesta 2002 lähtien yrityksen johdossa on ollut herra nimeltä Manel Adell. 

Merkin valikoimiin kuuluvat miesten, naisten ja lastenvaatteet sekä asusteet, joiden pohjalla ovat yrityksen arvot; positiivisuus, sitoutuneisuus, hauskuus ja kestävyys (suvaitsevaisuus).

Hauskuus näkyy vaatteissa etenkin yksityiskohdissa. Kauniisti kirjaillut printit ja tekstit tekevät vaatteista todella mielenkiintoisia. Myös brändin vaatteiden värit herättävät huomion energisyydellään. Ihastuttavat kukkakuviot tuovat hymyn monien huulille. Näissä vaatteissa voi todellakin kuvitella olevansa pieni aurinko, päivien piriste katukuvassa. Vahvat kuosit ja värit saattavat toki jakaa mielipiteitä, mutta ovat takuulla persoonallinen lisä vaatekaappiin. 

ps. Lisää väriä (ja tietoa) elämään:
http://en.wikipedia.org/wiki/Desigual
http://www.desigual.com/company/corporate.jsp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti