sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Lunta, pakkasta, jäätä – talvi on vihdoin täällä!



Hrr, meinasi taas kylmät kelit hieman yllättää, mutta toistaiseksi on selvitty kerrospukeutumalla. Täytyy se kuitenkin todeta ääneen: mukavuutta ja lämpöä korostava vuodenaika on täällä taas! Ensilumi sai minut kuitenkin jo ottamaan talvitakit esille alakerran häkkivarastosta.

 Tällainen keli kun jatkuisi läpi talven, niin olisin kyllä iloinen. No, pakkasta ja lunta voisi olla vähän lisääkin, mutta ei mielellään kuin max. -10 astetta. Toppatakit, pipot, huivit ja hanskat on jo ajat sitten otettu käyttöön, mutta talvikengät odottavat vielä vuoroaan (ne kyllä pitäisi jo hakea, on meinaan hieman liukasta hai- saappailla tallustaa, vaikka lämpimät toki ovatkin). 

Juuri nyt on tarpeen takki, jossa on vähän lämmittävää vuorta, mutta ei liikaa. Untuvatakilla saattaa olla vielä vähän turhan tukalat oltavat, riippuu tietysti mitä siellä alla on. Itselläni ei oikeastaan ole tällaisen ”välikauden” takkia, joten kerrostamalla on toistaiseksi menty. Hyväksi havaittu konsti jatkaa syystakkien käyttöä on pukea alle paksu huppari ja vielä halutessaan hupparin alle t-paita tai pitkähihainen.  Itse huomaan ainakin toistuvasti etsiväni käsiini huppareita. Eli jälleen kerran hieman hupparihehkutusta!

Baxmenilta on saapunut valikoimiimme muhkeita ja lämpöisiä talvitakkeja miehille. Aina varman tummanharmaan lisäksi löytyy sähäkkää sinistä ja tulista punaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti