sunnuntai 14. lokakuuta 2012

For Men



Miehille on taas saapunut joukko mahtavia uutuuksia mm. Afflictionilta. Myöhemmin on myös luvassa lisää herkkuja tätä useiden suurten tähtösten (Korn, Pantera ja Megadeth) suosimaa merkkiä, pysykää siis kuulolla! Starailut voit aloittaa tietysti myös jo nyt tilaamalla  jo saapuneita uutuuksia!

1.    Musta pikeepaita on omiaan niin rentoon baari-iltaan jätkäporukalla kuin sohvalla löhöilyynkin. Näyttävä printtikuvio myös selässä! Yakuza Ink Do Or Die Carbon, 39.90e

2.    Affliction El Diablo kääntöpaidassa, 69.90, tarjoaa sinulle kaksi paitaa yhden hinnalla. Näppärässä kääntöpaidassa on toisella puolella harmaa numero ja tekstiprintti salamoilla ja toisella puolella viininpunainen viiksekäs piru. Tuote on valmistettu USASSA ja se on 100% puuvillaa.

3.    Affliction Lost Souls – teepparista löytyy upeat printit niin selästä kuin rinnastakin. Paidalle suositellaan pesua kylmässä vedessä. Valmistettu USASSA, 100% puuvillaa, hinta 69.90e.

4.    Edestä varsin yksinkertainen Yakuza Ink Pikee White sopii hyvin tatuoitujen tai (ja) lihaksikkaiden käsivarsien korostamiseen.  39,90e, 100% puuvillaa, konepesu kylmässä vedessä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti