sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Huippuhienoja uutuuksia

Poimin Yakuzan valikoimiin toistaiseksi tulleista uutuuksista neljä mielestäni makeinta tuotetta. Tässä parhaillaan kun itsekin kotona huppari päällä istuskelen, kiinnittyi huomio ensiksi niihin ja sitten niiiden alla pidettäviin toppeihin ja t-paitoihin.  Jotenkin kummasti sitä vain näin syksyisin haluaa ottaa rennommin ja pukeutuakin sen mukaisesti.

1.    Yakuza Ink Hoodie Jade Cream, 69,90e. Ihana jadenvihreä väri on juuri omiaan piristämään ja raikastamaan ankeaa syksyä. Väri ei kuitenkaan hyppää silmille tai ole muutoin turhan räikeä. Suloisenpehmeään huppariin olisi varmasti mukava pukeutua ja istahtaa teekupposen kanssa sohvalle. Tämä ihana huppari on materiaaliltaan 80% pehmeäksi harjattua puuvillaa sekä 20% polyesteria. Konepesu suositellaan tehtäväksi kylmässä vedessä.

2.    Yakuza Ink Hoodie Attitude, 69,90e. Tämän mustan hupparin juju piilee hihoissa, jotka on koristeltu tekstiprintein. Hupparin etuosaa koristaa myös printti, joka tuo sopivan lisän muutoin yksinkertaisen mustaan vaatteeseen. Myös Attitude on 80% puuvillaa ja 20% polyesteria ja suositellaan niin ikään pestäväksi kylmässä vedessä.





3.    Yakuza Ink Sex Drugs Yakuza, 29,90e. T-paita, jossa on asennetta! Jotenkin erityisesti tähän vuodenaikaan toimii erityisen hyvin mustat vaatteet, joista löytyy tehostevärinä jotain muuta väriä. Vaikuttaakohan ulkona vallitseva harmaus ja pimeys sitten alitajuntaisesti myös vaatevalintoihin, kun tulee yhä useammin puettua päälle mustaa… Oli miten oli, tässä paidassa on kuitenkin osuvasti asennetta kullankeltaisen tekstiprintin muodossa.  Paita on 100 % pehmeää, harjattua puuvillaa ja se voidaan pestä konepesulla kylmässä vedessä.

4.    Yakuza Ink Happen Jade Cream, 34,90e. Jaden vihreä väri ihastutti niin, että täytyi top neljään valita toinenkin samanvärinen vaate. Malliltaan Happen on aavistuksen painijaselkämäinen toppi.  Luurankoprintti ja tekstit antavat hempeälle värille asenteellisen kontrastin.  Tällainen toppi sopisi loistavasti vetoketjullisen mustan hupparin alta näkymään sekä mustanharmaita farkkuja korostamaan.  Mukava toppi on 100% puuvillaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti