sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tervetuloa Pakkahuoneenkadulle!

Nykyään yhä enemmän kaupataan tavaroiden lisäksi elämyksiä ja positiivisia mielikuvia, joten myymälöiden ulkoasut ja puhuttelevuuteen tullaan varmaan jatkossakin kiinnittämään paljon huomiota. Uuden myymälän ulkonäköön on panostettu Disturb.fi:n todella paljon.

 Persoonalliset vaatteet ovat myymälässä erikoisella tavalla esillä. Kun kiinnittää huomiota tavaroiden esillepanoon, on hyvä tosiaan huomioida vaatteiden ”asenne ja luonne”.

Etenkin pienemmissä myymälöissä käytännöllisten ratkaisujen lisäksi myös erikoisuus huomataan helposti. Visuaalisuus ja materiaalivalinnat sisustuksessa korostuvat pientä tilaa sisustettaessa. Erikoisilla ratkaisuilla voi helposti erottua massasta.

Myymälän somistuksessa on käytetty paljon erilaisia ketjuja, joista vaatteet ja asusteet roikkuvat. Mielenkiintoisena yksityiskohtana myymälästä löytyy mielestäni hieno oivallus, jossa housut roikkuvat vyölenkeistä klipsien varassa vaijerilla.

Metallisissa hyllyissä on käytetty katseenvangitsijoina erilaisia verkkoja. Valaistuksessa on käytetty kohdevalaisimia, jotka saavat aikaan veikeän efektin kohdatessaan erilaiset ketjut. Osa vaatteista on esillä kokonaan mustissa henkareissa, osa puolestaan mustissa henkareissa, joissa on metallinväriset ripustimet.

Disturb.fi:n uusi myymälä on viimeistä yksityiskohtaa myöten hiottu kokonaisuus, joka varmasti jää monen liikkeessä poikkeavan asiakkaan mieleen. Täällä uniikit vaatteet ovat arvoisessaan ainutlaatuisessa ympäristössä.

Muutto on siis viimein tehty, tervetuloa myymälään! Uusi myymälämme sijaitsee osoitteessa Pakkahuoneenkatu 17, 90100 Oulu. Auki olemme maanantaista perjantaihin klo 12-18 sekä lauantaina klo 10-16. Ja tietysti verkkokaupassa voi käydä ihastelemassa tuotteitamme ympäri vuorokauden.

Vastasivatko tekstin herättämät mielikuvat todellisuutta? Sen voit käydä tsekkaamassa Disturb.fi:n Johannan blogipostauksesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti