sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ihan uutta ihanuutta






Uusi vuodenaika on tuonut jälleen lisää uutuuksia Disturb.fin valikoimiin. Kotipihan omenapuun hedelmät maistuvat suussa ja ruskan kauniiksi värjäämät lehdet siintävät horisontissa…

Monesti juuri syksyisin ihmiset heräävät siihen, kuinka elämä olisi ihanampaa ”sitten kun minulla on sitä ja tätä, jos olisin valinnut toisin tai sitten kun olen vanhempi/saanut opintoni suoritettua”. Myönnän toki itsekin joskus ajattelevani näin, mutta olen jotenkin tietoisesti ottanut tarkkailuuni oman onnellisuuteni. Hetkessä eläminen ei aina ole helppoa, mutta uskon, että se on aina kokeilemisen arvoista.  Arjestakin saa enemmän irti, kun ei murehdi tulevia vaan elää hetkessä ja tekee asian kerrallaan.  Suuri haaste monille varmasti on, että aikataulutettu elämä vie mennessään. Kun kalenteri yhtäkkiä katoaa, ollaan pulassa. Tähän vielä voidaan yhdistää monille tuttu tapa varmistaa asiat moneen kertaan. Siinäpä sitä sitten ollaan, oravanpyörässä. Onneksi meillä jokaisella on kuitenkin vastuu ja mahdollisuus päättää omasta elämästämme. Juuri tänään, juuri minä, voin nauttia hetkestä ja pysähtyä vain olemaan ja kuulostelemaan hetkeä ja sen tarjoamia mahdollisuuksia.

Nyt on hyvä aika myös soveltaa ajattelumallia vaatekaapin luomiseen. Nyt kannattaa vaihtaa vaatekaapin jossittelu – vaihde ”nyt” – vaihteeseen ja ostaa juuri ne puuttuvat palaset täydentämään vaatekaappia. 

Seuraavan kuukauden aikana saapuu myymälään nimittäin vielä lisää ihan uusia tuotteita sekä täydennyksiä jo nähdyistä malleista. Etenkin Japragin ystävien sekä kenkäfanien kannattaa pysyä menossa mukana!
Ilmojen viiletessä myös päällyspukeutumiseen tulee lisää valikoimaa. Löytyypä valikoimista myös jotain, jolla kääntää katseita yöelämässä.

Miehille on luvassa t-paitojen kaveriksi pidemmillä hihoilla varustettuja yllättävän värisiä uutuuksia. Luvassa on myös upean uniikiin Yakuza Inkin supermageita ja laadukkaita huppareita. Eiköhän siis vaihdeta jossittelu toimintaan ja shoppailla hyvällä omalla tunnolla, kerranhan me vaan eletään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti