tiistai 3. heinäkuuta 2012

Miss Disturb -finaali Oulun Club Dionessa

Viime viikon lauantaina 30.6. järjestettiin Miss Disturb- kisan huikea finaali ja vaatenäytös, Oulun Club Dionessa. Yleisö oli aikaisemmin pystynyt äänestämään omaa mallisuosikkiaan kampanjasivuilla Facebookissa. Kisan voittaja, Miss Disturb pääsee malliksi Disturb.fi:n tuotekuviin, sekä Club Dionelle promootiotöihin lahjakorttien kera.

Koko show alkaa, kun noin klo 23.00 tanssilattia tyhjennetään ja lavalle astuu Tiina ihanassa pinkissä mekossaan vetämään alkujuontoa. Yleisö on innoissaan ja tunnelma jännittävä. Nyt se alkaa! Musiikki alkaa soida ja mallit astuvat lavalle koroissaan, kaksi aina kerrallaan miesmallien saattelemina. Tytöt esittelevät upeita Disturb.fi:n vaatteita taidokkaasti ja flirttailevat yleisölle.Yleisö kannustaa täysillä ja on mahtavasti mukana, suorastaan hullaantuneina! Ensimmäisellä kierroksella malleilla nähdään yllä tyttömäisempää tyyliä, kauniita linjoja, mekkoja, ihanan värikkäitä shortseja ja toppeja. Toisella kierroksella mennään selvästi rokkimeiningillä, mustaa väriä, niittejä ja provosoivaa printtiä. Merkkeinä nähdään Met in Jeans, Yakuza, Cipo&Baxx ja Desigual. Vaatenäytös on kerrassaan loistava ja tytöt vetävät koko shown asenteella!

 Tässä kohtaa jännitys tiivistyy todella kovaksi ja finaali huipentuu. Tiinalle tuodaan kirje tuomaristolta, jossa on kisan voittajan nimi. Yleisö ei pysy nahoissaan! Jännittää! 

 Voittajaksi selviytyy tiukan kisan päätteeksi yleisö- ja tuomaristoäänin upea Jonna! Voittaja palkitaan huikeilla palkinnoilla. 


Kaikki kilpailijafinalistit palkitaan Disturb.fi:n lahjakorteilla.

Voittajan on helppo hymyillä! Jonna ihan fiiliksissä :)
Kuvat Teija Soini/FotoSoini

Onnea Jonna! Täytyy kyllä sanoa, että finaalitapahtuma ja tunnelma oli aivan mahtava! Tosi kiva kokemus oli varmasti kaikille paikallaolijoille. Meno ja musiikki oli mukaansatempaavaa ja ihmiset juhlatuulella. Kaikinpuolin hauska ja onnistunut ilta. Suuret kiitokset vielä kaikille mukana olleille!

-Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti