sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Japrag luo sanojensa mukaisesti ajattomia denim- vaatteita jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.  Heille farkut ovat kuin maalauksia.  Denim on heille kuin canvas taiteilijoille, hyvä pohja merkitsee paljon. Japrag pyrkii luomaan täydellisen parin farkkuja erikoisien pesujensa ja laatunsa avulla.  Voisi sanoa, että heille denim on elämäntapa.

Silmiinpistävät pesut sekä raikkaat uutuudet yhdistelevät Amerikan lännen tunnelmaa sekä laadukasta eurooppalaista denimiä. Japragin tuotteet sekä näyttävät että tuntuvat ainutlaatuisilta.(https://www.facebook.com/japrag/info)

Disturbin valikoimista löytyy tällä hetkellä naisille tumman – ja vaaleansinistä farkkua sekä miehille mustaa, tummansinistä sekä vaaleaa farkkua. Sekä miesten että naisten farkuista löytyy vaaleaa kulutusta sekä persoonallisia yksityiskohtia, hauskasti sijoitettuja, vyölenkkejä, niittejä, tekstejä, nappeja, taskupaikkoja ja saumoja. Tällä hetkellä näitä uutuuksia löytyy verkkokaupastamme alehinnoin:).

Kannattaa muuten vierailla Japragin kotisivuilla osoitteessa (www.japrag.com), jos ei muuten niin ihan vaan farkkuja esittelevien mallien vuoksi.  Näyttävät meinaan aika hyvältä sekä farkut että mallit!







2 kommenttia:

  1. Todella upeat farkut! En ole mistään löytänyt noin upean näköisiä ja tuntusia farkkuja! Tilasin itselleni, harmi vaan että koko ei ollut sopiva :( olisin niin tahtonut ne!!

    VastaaPoista
  2. Harmi ettei koko ollutkaan ok! Aiomme ottaa lisää Japrag-farkkuja valikoimiimme tulevaisuudessa, siihen voi palautteella vaikuttaa :) Toivottavasti siis jatkossa saamme lisää kokovalikoimaa, että saat nämä uniikit, upeat farkut itsellesi. Kuulemme mielellämme asiakkaiden kommentteja ja kokemuksia tästä ensimmäisestä Japrag-erästämme, sen pohjalta teemme ratkaisut tulevien erien tilausten osalta.

    Terveisin,
    Tiina / Disturb.fi

    VastaaPoista