sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Katse kohti syksyä



Onhan se vähän hassua alkaa jo puhua syksyn pukeutumista, kun tuntuu että tänä vuonna ei kesää ole ollutkaan. Mutta niin vain alet lähenevät loppuaan ja kaupat täyttyvät jo syksyn uutuuksista. Pikaisella silmäyksellä tänä syksynä muotivärejä näkyisivät olevan jo viimevuodeltakin tuttu sinapinkeltainen, joka on saanut rinnalleen viininpunaista ja villinä korttina myös sähkön sinistä.

Minua tämä värimaailma ei ole vielä säväyttänyt, sillä elän vielä ns. ”kesäaikaa”.  Olen huomannut, että ostelen nykyään mieluummin sellaisia vaatteita, jotka ns. kestävät useamman kauden (voisiko tässä yhteydessä puhua klassikoista, mene ja tiedä, kuulostaa hieman liian viralliselta makuuni…).

Suosin syksyisin maanläheisiä sävyjä. Mielestäni erilaiset kuosit, etenkin ruutu, raita ja eläinkuosit ovat hyviä piristeitä muutoin hillitynvärisiin asuihin. Keväällä alkanut pitsibuumi jatkuu syksyllä, ja mikä parasta, pitsi on nyt muotia värissä kuin värissä! Syksyllä pitsiä voi löytyä pieninä yksityiskohtina tai vaikka koko vaatteen kokoisena – muotia yhtä kaikki.

Erillisen maininnan ansaitsevat mielestäni ruutupaidat. Olen aivan hullaantunut ruutupaitoihin ja ne sopivat niin miehille kuin naisillekin. Minulta löytyy ainakin neljä eriväristä ja mallista ruutupaitaa, joista kaksi on miesten mallistoista. Syksyllä aion pukea ruutupaidan erityisesti tummansinisten farkkujen kanssa, välillä hihat käärittyinä ja välillä helmat solmussa. Syksyn muun muodin tavoin, myös ruutupaidoissa kannattaa suosia voimakkaita värejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti