sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Koruja, laukkuja, huiveja, vöitä, kenkiä…


Mitä nainen tekee kymmenellä eri laukulla tai vastaavalla määrällä erilaisia huiveja, koruista puhumattakaan? No ASUSTAA tietysti.  Erilaiset laukut, kengät, korut ja huivit monipuolistavat vaatekaapin sisällön eri tilanteisiin sopivaksi.  Viimeaikoina olen ostanut vähän vaatteita, mutta hyötykäyttänyt senkin edestä omistamiani erityylisiä laukkuja.  Kesä on mielestäni myös asusteiden kannalta kulta-aikaa, koska silloin ei tarvitse peittää ihania koruja ja muita takin alle. Myös kengät ovat kesällä näyttävämpiä ja kepeämpiä, kun ei tarvitse pitää huolta siitä, paleltuvatko varpaat. 

Naisten asustepuolelle onkin tullut uutuutena pari vyötä, jotka luovat glamouria asuun kuin asuun. Kilpaa auringon kanssa kimaltavat kultaiset vyöt ovat sopivan yksinkertaisia, mutta näyttäviä.  Näyttävät vyöt ovat yksinkertainen tapa piristää vaikka muutoin yksiväristä asua. Vyöt näyttävät varmasti upeilta myös loppukesän rusketuksen rinnalla.

Okei, tunnustan, omistan aivan liikaa huiveja, koruja ja laukkuja, joista puoliakaan ei tule käytettyä niin usein kuin pitäisi. Toisaalta välillä on kausia, että päivässä tulee käytettyä useaakin eri laukkua, kun taas toisinaan on korujen ja huivien vuoro. Juuri tällä hetkellä minä haluaisin käyttää vain tuubihuiveja (joita kokoelmassani on tasan kaksi) sekä pitkiä kaulakoruja ja suuria, säkkimäisiä laukkuja. 

Haluaisimme vielä muistuttaa, että myymälässämme ovat nyt voimassa kesän uudet aukioloajat: ma - pe klo 12 - 18 ja lauantaisin klo 12-16. Osoite on sama vanha tuttu Asemakatu 39, 90100 Oulu. Liike sijaitsee Oulun rautatieaseman lähettyvillä. Verkkokauppamme on auki 24/7!





Asusteiden täyteistä kevättä!

- Tiina S. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti