sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Jotain uutta jälleen!




Parasuco on Salvatore Parasucon perustama vaatemerkki, jonka perustana ovat yrityksen arvot. Arvojen perustana on sitoutuminen, omistautuminen ja uusien innovaatioiden luominen ja kehittäminen. Parasucon missio on tarjota huomiota herättäviä mallistoja, joista huokuu itsevarmuus ja eloisa elämänasenne. 

Yritys myös kunnioittaa globaalia yhteisöllisyyttä ja ilmentää sitä kautta sosiaalista ja ympäristöllistä sitoutuneisuuttaan. Parasuco arvostaa kulttuurillista monimuotoisuutta ja tasa-arvoa. Kunnioitus heijastuu myös asiakkaisiin ja asiakkaiden uskollisuus puolestaan merkin jatkuvaan kasvuun.

Energinen, yhteisöllinen työilmapiiri ja työntekijöiden kykyjen arvostus ovat yrityksen kulmakiviä. Parasuco pyrkiikin tukemaan työntekijöiden henkilökohtaista kasvua ja kehitystä yrityksen kasvun rinnalla. Intohimo on myös tärkeä osa Parasucon toimintaa. Yrityksen työntekijät ovat mukana toiminnassa suurella sydämellä ja he tekevät töitä intohimolla. Parasucolle on tärkeää, että jokainen on henkilökohtaisesti sitoutunut menestymään yhdessä. 

Parasucon asenne on ylpeä, ja se vastaa olemassaolostaan ja laadustaan suoraan asiakkaille. Ammattimaisuus ja vastuu teoista ovat yritykselle tärkeää siinä missä onnistumisten juhliminen ja haasteiden tunnistaminenkin.
Parasucon logo, “Chimera” puolestaan kuvaa yrityksen arvoja ja mystisyyttä, rohkeutta, eloisuutta sekä mahtailevaa olemusta.

”Olemme innovatiivisia, mielikuvituksekkaita, avoimia uusille ideoille. Toimimme päättäväisesti ja yhdenmukaisesti” kuvaillaan firman nettisivuilla.

Lisätietoja http://www.parasuco.com/

-Tiina S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti