sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Ei näin?!


Joka kesä syntyy keskustelua siitä, mikä on sopivaa pukeutumista milloin minnekin. Saavatko miehet kulkea ilman paitaa myös kaupungilla? Milloin on ”liian kesä”, ettei voi pukeutua takkiin tai pitkälahkeisiin farkkuihin? Onko soveliasta kierrellä kauppoja bikiniyläosassa ja farkkushortseissa? Myös leggingsit puhuttavat vuodesta toiseen (etenkin sellaiset mielestäni kamalat ¾ pituiset valkoiset) aivan kuten rintaliivien (läpinäkyvien) olkaimien vilahtelut toppien alta. Puhumattakaan niistä urheilusukista sandaaleissa… 

Vaikka pukeutuminen tapahtuu pääosin itseä varten, on minusta hyvän maun mukaista pukea päälle esimerkiksi jokin mekko tai tunika, kun tullaan rannalta takaisin ”ihmisten ilmoille”. Ennen olin aika tuomitsevainen myös edellä mainitun farkkushortsit ja bikiniyläosa- yhdistelmän suhteen, mutta viime kesien hellelukemat ovat pehmittäneet päätäni sen verran, että minusta esimerkiksi lyhyellä kaupunkipyrähdyksellä tuollainen viileä asu sallittakoon:). 

Rannalle on tietysti okei mennä pikku bikineissä ja muutoinkin vähissä vaatteissa. Kuitenkin ranta-pukeutumisessakin etenkin täällä Suomessa pistää merkille, jos jollakulla sattuu olemaan liian pienet tai muuten liian paljastavat auringonotto tai uimavaatteet. Mielestäni niin ranta- kuin muussakin kesäpukeutumisessa on hyvä ottaa huomioon oma vartalotyyppi ja siihen sopivat, oikeankokoiset, hyvin istuvat ja mukavat vaatteet.  Pääasia on, että viihtyy vaatteissaan ja hyvä olo säteilee ulospäin!

Mitä tulee taas näihin kaljamahaisiin paidattomiin shortsimiehiin kaupungilla, I just say: no comments. 

-Tiina S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti