keskiviikko 2. tammikuuta 2013

ALE ALE!

Juuri nyt alennusmyynnit käyvät kaupoissa kuumimmillaan ja joka puljun ikkunoissa mainostetaan huutomerkein ALE ALE ALE! Helposti sitä saattaa sortua tekemään turhia heräteostoksia, kuten halpoja riepuja, jotka todellisuudessa sitten jäävät kaapin perälle käyttämättömiksi hintalappuineen päivineen. 

Jotta Ale-ostokset olisivat onnistuneita, kannattaa miettiä etukäteen, minkälaisia vaatteita todella tarvitsee ja mitä tulee varmasti käytettyä ja panostaa niiden hankkimiseen alessa. Alennusmyynneissä kannattaa ns. säästöshoppailla ja satsata laadukkaisiin vaatemerkkeihin, jotka kestävät aikaa. Onko muuten riemuisempaa tunnetta, kun huomaa, että vaate jonka olet jo kauan halunnut ostaa, mutta et ole raskinut sen korkean hinnan vuoksi, ilmestyykin yhtäkkiä silmiesi alle mukavan tuntuisessa alennuksessa? Tottakai se silloin kannattaa ehdottomasti ostaa. 

Disturb.fi tekee tilaa varastoon kevään ja kesän uutuuksille oikein toden teolla ja hurjat määrät huipputuotteita on siirretty superaleen! Paljon mahtavia miesten ja naisten vaatteita, kenkiä ja laukkuja -20%, -30%, -40% ja jopa -50% alennuksissa! Esimerkiksi kaikista Desigual-merkkisistä miesten ja naisten tuotteista ja Satorisan-kengistä on pudotettu roimasti hintaa, aina vähintään -20% alkuperäisestä hinnasta! Oletko uneksinut esim. upeasta ja täydellisesti istuvasta naisten Desigualin ELECTRIC takista? Nyt on sitten mieletön tilaisuus, koska takin alkuperäinen hinta on 249e ja nyt se on alennettu hintaan 159,9e! Ihan huikeaa! 

Alennusmyynneissä pätee sääntö: nopeat syövät hitaat, joten kannattaa kipinkapin kiireen vilikkaan poimia kermat päältä! ;) Tervetuloa tekemään huippulöytöjä myös paikan päälle myymäläämme!

Desigualin ale-tuotteisiin pääset täältä!
ja Satorisan kenkä-aleen täältä!




Mahtavaa alkanutta Uutta Vuotta 2013, toivottaa Disturb.fi:n väki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti