sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ripaus hohtoa talven keskelle

Vielä on talvea jäljellä, mutta ihanaa on se, että ollaan kuitenkin kovaa vauhtia menossa kevättä kohti! Kolean talven ei tarvitse olla niin synkkä, vaan sitä voi piristää pukeutumalla kirkkaisiin väreihin ja näyttäviin printtikuvioihin. Niillä eväillä jaksaa huomattavasti paljon paremmin odottaa tulevaa kesää! 

Läpi talven verhoudumme yleensä hyvin tummiin, harmaisiin sävyihin ja tylsiin vaatteisiin, kun taas keväällä ja kesällä uskallamme pukeutua vartaloa imartelevimpiin vaatteisiin ja räikeisiin väreihin. Hyvän varaslähdön kevääseen voi jo ottaa hankkimalla tulevan kauden upeita trendivaatteita, jotka piristävät ihanilla sävyillään myös koko loppu talven. Nyt on sallittua alkaa puketumaan jo näyttävämmin! ;)

Keväällä/kesällä pinnalla ovat kirkkaat värit, vahvat kontrastit väreissä, metallinhohto, kimallus ja näyttävät kaikenkirjavat printit ja kuviot. Tässä muutamia upeita esimerkkejä Disturb.fi:n valikoimasta:



Kuten kuvista näkyy, löytyy paljon kirkkaita ja pastellisia värejä, mustavalkoisuus on myös keväällä muodissa, todella näyttäviä printtejä, metallinhohtoa ja kimallusta. Näistä tuotteista saa aimo annoksen väriterapiaa talven keskelle!

Suosittelen nyt siis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti kevättä ja valmistautua siihen hankkimalla itselleen kesän kuumimpia trendituotteita! :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti