maanantai 21. tammikuuta 2013

Esittelyssä Young&Rich ja ReRock!

Olettekos jo huomanneet, että Disturb.fi:lle on saapunut aivan uusi vaatemerkki miehille? Hieno merkki nimittäin onkin! Uutuusmerkki on nimeltään Young&Rich. Kyseiseltä merkiltä on saapunut kaulus- ja t-paitoja. MuutamissaYoung&Richin paidoissa näkyy aika tunnusomaisesti toistuvaa mageeta amerikan lippu -kuosia, johon ainakin itse olen täysin hullaantunut! 

Amerikan lippu -kuosi onkin yksi tämän hetken kuumimmista jutuista. Värien sini-, valko-, punaisen yhdistelmä on voimakas ja näyttävä, mutta samaan aikaan myös rento ja raikas. Näissä paidoissa lippukuosin rinnalle on taidokkaasti yhdistetty myös muuta näyttävää printtiä ja tekstiä, näin lopputulos onkin hyvin uniikki ja erottuva! Voisin sanoa, että nämä uutukaiset nappaavat ainakin minulle, ja LUJAA!

Jos amerikan lippu -kuosi ei sytyttänyt, niin Young&Richiltä löytyy myös rokkaavaa pääkalloprintti t-paitaa ja clubbaavaa bilepaitaa!


Young&Rich paidat täältä!

Toinen uutuusmerkkimme tai oikeastaan jo vanha tuttavuutemme on ReRock! ReRockilta meillä on ollut aikaisemminkin farkkuja, mutta nyt ensimmäistä kertaa valikoimissamme kyseiseltä merkiltä on t-paitoja. Upeilla, näyttävillä printeillä varustettuina nämäkin paidat! Pari erilaista mallia, joista molemmista löytyy kaksi värivaihtoehtoa.


ReRockin t-paidat täältä

Nyt siis kipinkapin testaamaan hyvännäköisiä uutuusmerkkejämme ja hankkimaan uudet bilevaatteet viikonlopuksi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti