sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Jos mä oisin sä...


Niin kyllä laittaisin jo nyt joululahjatilausta Disturbille. Kun on kerrankin ajoissa, voi hyvillä mielin keskittyä muihin puuhiin; nauttimaan ja joulun odottamiseen. Joka vuosi kun tuntuu, että lahjojen miettimisen kyllä aloittaa ajoissa, mutta sitten hankkiminen jää lopulta kuitenkin viime tippaan.

Pukinkonttiin on hyvä valita jotain erikoista, mitä ei lahjansaaja ehkä heti hoksaisi ostaa. Mielestäni vaatteet ovat aina hyvä lahja, koska onhan vaatteet nyt kuitenkin aika tavallinen, jokapäiväinen asia. Jos ei ole varma lahjansaajalle sopivasta koosta tai muusta, voi kyllä ottaa yhteyttä Disturb.fin asiakaspalveluun (esimerkiksi nettisivuilta löytyvän live chatin avulla).



Yksi hyvä vaihtoehto on myös asusteet, esimerkiksi miehille suosittelisin Cipo&Baxxin upeita nahkavöitä, joissa on näyttävät soljet. Kokoja löytyy vöistä vielä välillä 105 -120 cm. Hintaa aitonahkaisilla vöillä on 34,90e-39,90e mallista riippuen.

Tietysti aina on jäljellä myös vapaat kädet jättävä lahjakortti- vaihtoehto, joka sopii ihan kaikille. Päättää vain summan, ja loppu jää lahjansaajalle. Monesta tämä on tylsä vaihtoehto, mutta itse ainakin koen lahjakortit todella mainioiksi, koska sitten saa varmasti mieluista. Disturb.fin lahjakortti on siitä hyvä, että se on myös erikoisempi kuin perus ketjuvaatekauppojen kortit.
  
(Kuvien vyöt 39,90e. Punainen naisten neule Desigual Diena Carmin 99,90e ja ihana harmaa Desigual Cuki takki 239,90e)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti