sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Nyt kesän farkku-uutuuksia Disturb.fi:llä!



Mikäli vaatekaapissasi on farkkujen tai uusien housujen mentävä aukko, kannattaa toimia heti! Juuri nyt on nimittäin makeita housuja tarjolla hyvällä hinnalla.  Tämänkertaiset herkut ovat merkiltä Cipo&Baxx, mutta onpa joukossa myös  Desigualin farkkuiset Thomas- shortsit miehille (99,90 e) ja ihanat haaremityyliset Turko- housut naisille (124,90 e) ja jotain myös MET Jeansilta. 

Joukosta löytyy niin kulutettuja, vaaleansinisiä, vyöllisiä kuin henkseleilläkin varustettuja yksilöitä. Ilahduttavia väriläiskiäkin löytyy joukosta rohkeimmille, esimerkiksi miesten korallinväriset henkseleillä varustellut Cipo&Baxxin housut (89,90e) ja naisten  MET Jeansin  X-K FIT Jeggingsit värissä Rose (139,90 e) tai naisten pinkit Cipo&Baxxin leveälahkeiset housut (59,90 e).

Toki kannattaa myös aika ajoin tsekata Outlet - puolen antimet sekä muu verkkokaupan valikoima. Puodissakin kannattaa piipahtaa, mikäli Oulussa päin sattuu liikkumaan:)

Disturb.fi:n Facebook - sivulla on myös käynnissä MISS DISTURB – kisaäänestys. Käy tsekkaamassa  ja anna äänesi suosikkitytöllesi! 

-Tiina S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti