sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Onnea Disturb.fi- blogi on vihdoin täällä!


 Ihan alkuun, TÄMÄ EI OLE APRILLIPILA. Oli ihan pakko lisätä vielä tekstin kirjoittamisen jälkeen alkuun tälläinen teksti, kun tämän ensimmäisen postauksen julkaisupäivä nyt sattuu olemaan huijauspäivänäkin tunnettu:) Älkää siis huoliko, Disturb.fi - blogi on totisinta totta ja postauksia tulee ilmestymään jatkossakin!

Näin synttärijuhlien kunniaksi päätimme siis aloittaa jotain uutta. Disturb.fi:lla on nyt myös blogi, joka käsittelee verkkokaupan uutuuksia, tyyliä ja muotia sekä muita ajankohtaisia asioita. Minä kirjoitan pääosin muodista ja kollegani Tomi sitten muista ajankohtaisista asioista.

Olen aiemmin kirjoittanut lähinnä omaksi ilokseni erilaisia tekstejä, voi kuinka onkaan mukava päästä julkaisemaan kirjoituksia! Ja mikäs sen luontevampaa, kuin omista mielenkiinnonkohteista naputtelu. Olen intohimoinen shoppailija ja rakastan vaatteita ja asusteita - tai oikeastaan - lähes mitä vaan muotiin liittyvää. Disturb.fi – bloggaajaksi päädyin oikeastaan sattuman kautta, mutta innolla odotan mitä kaikkea tulemme blogiin keksimään! 

Disturb.fi:n valikoimista löytyy tänä keväänä mm. Affliction, Abercrunk, Desigual, MET in jeans, Baxmen, CIPO&BAXX, YAKUZA INK ja Satorisan- tuotemerkkejä, joiden laadukkaat tuotteet sopivat piristämään kevään tyylejä.

Valikoimiin on saapunut jo kevään uutuuksia mm. kenkäpuolelle Satorisanin nahkakenkien muodossa, ja lisää uusia merkkejä sekä uutuuksia tutuilta merkeiltä on luvassa! Seuraavien kahden viikon ajan (1.4.-15.4.) outlet – puolelle tulee paljon lisäää aletuotteita. Kaiken hyvän lisäksi näiden kahden viikon aikana tehdyistä tilauksista on myös luvassa tuplabonukset!

Kevätterveisin, Tiina S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti