sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

New Brand


 
YakuzaInk on yksi uusista brändeistä valikoimassamme. Toistaiseksi YakuzaInkiltä valikoimiimme on saapunut miesten vaatteita, mutta tulevaisuudessa saatetaan nähdä myös merkin naisille suunnattuja tuotteita.  
Brändi on perustettu v.2004 Saksassa ja sen vaatteissa korostuvat laatu ja mukavuus. Merkki on muovautunut uusien vaikutteiden myötä vuosien saatossa. Merkin uniikkiudesta kertoo myös se, että YakuzaInkin tuotteita saa Suomesta vain ja ainoastaan verkkokaupastamme. 

YakuzaInkin nimen takana on mielenkiintoisia merkityksiä, sillä yakuza tarkoittaa japanin mafiaa, rikollisuuden hierarkiaa. ”Yakuza” voi myös tarkoittaa japanilaiseen korttipeliin, joka vastaa Black Jackia. Tällaisessa korttipelissä voittava silmäluku on 19. YA merkitseee numeroa 8, KU numeroa 9 ja ZA numeroa 3. Yhdessä ne muodostavat luvun 20, eli tässä pelissä häviävän luvun. Näin ollen Yakuza merkitsee ”häviävää luokkaa” tai pelissä ”hyödytöntä kättä”. YakuzaInk heijastaa myös erilaisuuden tavoittelua ja yhteisöllisyyttä.

Ainutlaatuisen YakuzaInkin räväkät uutuudet täydentävät valikoimaamme ja tuovat siihen ripauksen rohkeaa ja provosoivaa tyyliä. Merkin slogan ”Wild and extravagant” lupaa vaatteiden olevan villejä ja liioittelevia.

Ja mikä parasta, valikoima täydentyy kesää kohden!

- Tiina S.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti