sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mukava, sähäkkä ja persoonallinen


Street wear on mukava arkityyli maustettuna erilaisilla yksityiskohdilla. Katumuoti tyyliin kuuluu mielestäni usein erilaiset päähineet (erityisesti kirkkaanväriset pipot), farkut (boyfriend fit), pitkät topit ja t-paidat. Oleellisena osana streetwear – tyyliin kuuluvat myös ”sneakerit”, tuttavallisemmin tossut tai tennarit. Ruutu- ja printti paidoista tai lippiksistä puhumattakaan. Myös erilaisilla printeillä ja logoilla varustetut hupparit kuuluvat minun käsitykseeni katumuodista. Vaalea denim ja kulutukset varsinkin tuovat myös oman mausteensa streetwear-tyyliin. 

Mukavaa ja suhteellisen yksinkertaisista elementeistä koostuvaa pohjaa on helppo lähteä asustamaan isoilla huiveilla, pipoilla ja koruilla. Toimiipa asusteena streettityylissä myös vaikka menopelinkin virkaa ajava skeittilauta. Eikä ihme, ovathan katumuodin juuret skeittimuodissa.

Kesällä katumuoti pääsee näyttämään parhaat puolensa, kun kaikkea ei tarvitse enää peittää paksulla takilla ja kadut ovat kuivia tennareilla tallustelua varten. 

Minun tyylissäni näkyvät katumuodista tutut värikkäät pipot, pinkkien Skull Candy – kuulokkeiden käyttö asusteina sekä rento maastonvihreä maihinnousutakki. Viihdyn huppareissa ja farkuissa vähän liiankin hyvin


 











- Tiina S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti