maanantai 13. toukokuuta 2013

Kuumaaaa!

Siis vau! Olemme panostaneet Disturb.fi:n naisten vaatetuspuoleen viime aikoina paljon ja nyt naisten valikoima laajenee jatkuvasti! Kuten viime postauksessa kerroimmekin uusista naisten Iron Fist -kengistämme, nyt samalta merkiltä löytyy myös vaatteita verkkokaupastamme! Älyttömän upeita kesäisiä toppeja, mekkoja, hameita, liiviä ja hupparia! Tämä merkki ei anteeksi pyytele erilaisuuttaan! Iron Fist on rohkean kujeilevaa ja hauskasti pirskahtelevaa puketumistyyliä..Rutkasti asennetta huokuvaa vaatetusta niille, jotka haluavat erottua!

Vai mitäs sanot näistä?! Aika kuumia uutuuksia, eikö...Täydellistä vaatetusta kesään! Tsekkaa uudet Iron Fist -tuotteet suoraan täältä!


Eikä siinä vielä kaikki! Toiselta huippusuositulta naisten merkiltämme QOC:lta, on saapunut myös lisää ihania uutuuksia! Löytyy paljon kesäisiä kirkkaita värejä, näyttäviä kuoseja ja printtejä, naisellisia farkkuja, takkeja ja upeita mekkoja kesän menoihin! Nämä viedään taas käsistä! Katso uudet QOC-tuotteet täältä! Lisää uusia QOC-vaatteita saapuu taas lähi viikkoina, olkaas kuulolla. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti