keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Valikoimissamme nyt myös koruja!


Nyt ollaan vihdoinkin saatu Disturb.fi:lle todella vaikuttavannäköisiä koruja! Miehille saapui mallisto nahka- ja teräskoruja. Naisille saapui kaksi nahkaranneketta, mutta nähtävästi ne ovat jo ehtineet loppua, ennen kuin kerkesi niitä esitelläkään, huh! Korujen materiaalit ovat aitoa, pintakäsiteltyä nahkaa ja ruostumatonta terästä. Nämä korut ovat tarkkaan viimeisteltyjä ja upean näköisiä! Valikoimastamme löytyy eri tyyleihin sopivia ja helposti yhdisteltäviä koruja.

Asusteet ovat hyvin tärkeä osa pukeutumista, sillä niillä saadaan tuotua asuun kiinnostavia yksityiskohtia, jotka vangitsevat katseen heti. Siksi kannattaakin satsata kestäviin laatukoruihin ja eri tilanteisiin sopivia. Vaihtoehtoja on tiestysti hyvä olla monia, toiset sopivat arkeen paremmin ja toiset sitten juhlaan! Nyt saat viimeisteltyä Disturb.fi:stä hankkimasi vaatteet niihin sopivilla raffeilla koruilla!

Koruja saapui vain muutamia kappaleita per malli, kannattaa olla nopea, jos mielit saada omasi! Vinkkinä myös: erilainen, näyttävä koru olisi myös mahtava ystävänpäivälahja vaikka kaverille, poikaystävälle, veljelle tai ihan vain sinulle itsellesi! ;)

Upeat uutukais-korut löydät täältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti